Kleding Swap Party

Kleding Swap Party

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
11 oktober 2019
19:30 - 21:30

Locatie
SMIR

Categorieën


Susanne Hauptmeijer van Smart Styling en Helma van Schendel van Willem&Drees organiseren 11 oktober voor de zesde keer een kleding swap party.

Wat veel mensen niet weten is, dat de kledingindustrie één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is. Zo is er bijvoorbeeld 8000 liter water nodig om een nieuwe spijkerbroek te produceren. Langer met kleding doen en minder kleding kopen is natuurlijk een duurzame oplossing. Met drie kledingstukken per jaar minder bespaar je ongeveer 57 kg CO2.

Langer met kleding doen door te ruilen is ook een optie. Stel mooie kleding waar jij zelf op uitgekeken bent beschikbaar en ruil deze voor mooie kleding die anderen hebben ingebracht. Dit is 11 oktober weer mogelijk. We zijn benieuwd naar de nieuwe outfits, die geshowd zullen worden.

Tijdens deze gezellige avond zal Susanne (Smart Styling) de gasten adviseren met stylingadvies en Helma (Willem&Drees) zal iedereen voorzien van lekkere biologische hapjes & drankjes.

Als locatie is deze keer gekozen voor de zerowaste lifestyle winkel SMIR van Nicky & Jessie Kroon, een duurzame plek ten top. Vanaf 19.30 uur inloop en afgeven kleding en van 20.00 tot 22.00 uur is de kledingruil.

Kleding die overblijft wordt naar de stichting Kledingbank Amersfoort gebracht. De plek waar mensen heen kunnen, die het zelf niet kunnen betalen. Zo krijgt alle kleding een tweede leven.

Tickets zijn voor 12,50 te bestellen via www.smart-styling.nl

Voor meer informatie: 06-28051937 (Susanne) of 06-27230917 (Helma)

admin